4 spsk sukker 1 spsk kanel 50 gr hakkede hasselnødder
50 gr smør + smør til formen
Skær franskbrød i små terninger. Befri æblerne for kernehuset og skær dem i klodser. Læg æbler og franskbrødsterninger i en skål. Pisk æg, sukker og mælk og hæld det over brød og æbler. Vend rundt, så frugt og brød dækkes. Hæld dejen i et smurt ildfast fad. Drys med kanel, sukker og hakkede hasselnødder. Fordel smørret i klumper ovenpå. Bag æblekagen ved 175€ i ca.30 min. Severes bedst med kold flødeskum eller creme friche.
Kategorier på sider:
Banankage med nødder Valnødder i sirup Brownies med nødder Hasselnødder Aeblekage med nødder Nødder diverse Næringsindhold Nøddetærte Paranødder Nem Nøddekage Mad og drikke Kokosnød Gode råd om nødder Ristede mandler Online opskrifter Nødder Om nødder Paranød Kampagnetilbud Marinerede valnødder Macadamianød Syltede valnødder med brie Nøddepostej Nøddekage med softice Nøddeknækker Cashewnødder Småkager med chokolade og nødder Mandler Nødderoulade Delikatesser Hasselnød Banankage med Chokolade og Nødder
Du er her: Nødder - Mad og drikke
Nødder - - Hvad er Nødder en et
Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.