3 æg 3 dl. rørsukker 75 g. smør 1.5 dl. mælk 270 g. hvedemel 2 tsk. bagepulver 1 tsk. vaniliesukker 3 modne bananer 120 g. hasselnødder 100 g. mørk chokolade
Chokoladeglasur: 200 g. mørk chokolade 2-3 spsk. fløde el. 1 spsk. smør
Pisk æggene med sukker og vaniliesukker. Smelt smørret og tilsæt mælken. Hæld det i æggene og sigt mel og bagepulver i. Mos bananerne og rør dem i dejen. Hak nødder og nøddechokolade og bland det godt i dejen.
Kom det hele i en smurt bradepande. Bag kagen i ca. 45 min. ved 175 grader.
Smelt chokoladen sammen med fløden eller smørret over vandbad.Rør glasuren jævn og kom den på den afkølede kage.
Kategorier på sider:
Cashewndder Parandder Aeblekage med ndder Delikatesser Nddetrte Smkager med chokolade og ndder Banankage med ndder Mad og drikke Banankage med Chokolade og Ndder Marinerede valndder Kokosnd Brownies med ndder Nddepostej Syltede valndder med brie Parand Ndder diverse Ndderoulade Macadamiand Kampagnetilbud Online opskrifter Nem Nddekage Mandler Gode rd om ndder Ristede mandler Valndder i sirup Ndder Om ndder Hasselnd Nddeknkker Nringsindhold Nddekage med softice Hasselndder