|
|
Lån  


 
Annonce:


Macadamianød
Macadamianødden kommer oprindeligt fra regnskovene i det subtropiske Queensland i Nordøstaustralien, hvor de blev opdaget i 1800-tallet og har navn efter videnskabsmanden dr. John MacAdam.

Macadamianødden er den eneste af de oprindeligt australske afgrøder, der produceres og eksporteres i større mængder. Træet er stedsegrønt og på størrelse med et æbletræ, og nødderne vokser i klaser. Nødden består yderst af grønt frugtkød og selve kernen er omgivet af en ekstremt hård brun skal, som er næsten umulig at knække uden specielt værktøj.









Kategorier på sider:

Mad og drikke Banankage med Chokolade og Ndder Marinerede valndder Valndder i sirup Nddepostej Online opskrifter Smkager med chokolade og ndder Hasselndder Delikatesser Ristede mandler Mandler Nddeknkker Cashewndder Kokosnd Nem Nddekage Parandder Om ndder Ndderoulade Ndder Brownies med ndder Nringsindhold Macadamiand Ndder diverse Syltede valndder med brie Nddetrte Kampagnetilbud Banankage med ndder Hasselnd Parand Aeblekage med ndder Gode rd om ndder Nddekage med softice


 Du er her: Nødder - Netannoncer Nødder -