|
|
Lån  


 
Annonce:



Nøddekage med softice

Ingredienser:
250 g. hasselnødder
250 g. sukker
4 æggehvider

2-300 g. hindbær
3-4 stk. kiwi

1 l Vanilleis

Nødderne males.

Æggehviderne piskes stive og sukker piskes i - heri blandes hasselnødderne, helt ind i dejen.

Smør en randform (24 cm) Kom massen i og sæt den på nederste rille i en 150-160 grader C varm ovn i 50 minutter.

Når kagen er færdig lægges et spækbrædt over og det hele vendes rundt - kagen glider selv ud af formen.

Hullet i midten fyldes med hindbær og kiwi i smalle både.

Isen piskes og serveres til kagen












Information på sider:

Hasselnød - Kokosnød - Delikatesser - Gode råd om nødder - Mad og drikke - Om nødder - Macadamianød - N&lig;ringsindhold - Nødder - Online opskrifter - Paranød -



 Du er her: Nødder - Nødder -