Ingredienser: 250 g. hasselnødder 250 g. sukker 4 æggehvider
2-300 g. hindbær 3-4 stk. kiwi
1 l Vanilleis
Nødderne males.
Æggehviderne piskes stive og sukker piskes i - heri blandes hasselnødderne, helt ind i dejen.
Smør en randform (24 cm) Kom massen i og sæt den på nederste rille i en 150-160 grader C varm ovn i 50 minutter.
Når kagen er færdig lægges et spækbrædt over og det hele vendes rundt - kagen glider selv ud af formen.
Hullet i midten fyldes med hindbær og kiwi i smalle både.
Isen piskes og serveres til kagen
Kategorier på sider:
Næringsindhold Mad og drikke Nødder Hasselnødder Banankage med Chokolade og Nødder Paranød Hasselnød Paranødder Nøddekage med softice Marinerede valnødder Kampagnetilbud Småkager med chokolade og nødder Banankage med nødder Om nødder Kokosnød Nøddeknækker Macadamianød Nødderoulade Valnødder i sirup Brownies med nødder Cashewnødder Delikatesser Nem Nøddekage Nøddetærte Aeblekage med nødder Gode råd om nødder Syltede valnødder med brie Nøddepostej Ristede mandler Online opskrifter Nødder diverse Mandler
Du er her: Nødder - Mad og drikke
Nødder - - Hvad er Nødder en et
Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.