|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Nøddepostej
Ingredienser:

200 gram Champignoner, renset vægt
200 gram Hasselnødder
200 gram Porre, renset vægt
2 spsk. Olivenolie
100 gram Kogte ris
3 Æg
1 dl. Piskefløde
1 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Rosmarin, tørret
Salt
Peber

De hakkede nødder, porrer i tynde skiver og champignon i skiver svitets i olie på en varm pande. Romsmarin, Timian, salt og peber tilsættes efter smag Ingredienserne køler af i en skål.

Når temperaturen er faldet lidt tilsættes under omrøring, æg og fløde. De kogte afkølede ris blandes i. Retten hældes i en ovnfast form, eller i et fad og stilles i 200 grader C varm ovn ca. 45 minutter.

Varm som tilbehør til f.eks. kødretter eller med friske grøntsager.

Som juleret med rødkål og brune kartofler. Kold på brød med en smule persille som pynt.









Kategorier på sider:

Valnødder i sirup Nødder Cashewnødder Banankage med Chokolade og Nødder Macadamianød Online opskrifter Delikatesser Om nødder Mad og drikke Brownies med nødder Syltede valnødder med brie Aeblekage med nødder Kampagnetilbud Småkager med chokolade og nødder Nem Nøddekage Nøddepostej Kokosnød Hasselnødder Hasselnød Nøddekage med softice Marinerede valnødder Ristede mandler Næringsindhold Paranød Mandler Nøddeknækker Paranødder Banankage med nødder Nødder diverse Gode råd om nødder Nøddetærte Nødderoulade
 
 
 Du er her: Nødder - Mad og drikke Nødder - - Hvad er Nødder en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.