|
|
Lån  


 
Annonce:


Nødderoulade
Ingredienser:

6 æggeblommer
100 g flormelis
100 g fintreven mørk chokolade
75 g hakkede hasselnøddekerner
25 g mel
6 æggehvider

100 g smør
150 g mørk chokolade
2 æggeblommer
50 g flormelis
dl meget stærk kaffe

Pynt:
Sigtet flormelis

Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt. Bland nødderne godt med melet. Vend det i dejen med chokoladen- Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Læg bagepapir på en bageplade og bred dejen ud. Bag den i ovnen på næstnederste rille ved 175 i ca. 14 min. Tag pladen ud og læg et viskestykke over.

Creme:
Smelt smørret for svag varme og rør chokoladen, der er brækket i stykker, i. Tag gryden af blusset og rør straks æggeblommerne i, en ad gangen. Rør flormelis i og smag til med kaffe. Bred cremen ud over den færdigbagte kolde rouladebund og rul den forsigtigt sammen. Lige inden serveringen sigtes et tyndt lag flormelis på toppen. Kagen kan laves dagen før.

Kategorier på sider:

Nem Nddekage Online opskrifter Nddepostej Delikatesser Banankage med Chokolade og Ndder Ndder Ndderoulade Mandler Hasselndder Mad og drikke Kokosnd Brownies med ndder Kampagnetilbud Syltede valndder med brie Valndder i sirup Banankage med ndder Cashewndder Hasselnd Ndder diverse Ristede mandler Marinerede valndder Macadamiand Nringsindhold Aeblekage med ndder Gode rd om ndder Om ndder Nddekage med softice Parand Nddeknkker Parandder Smkager med chokolade og ndder Nddetrte


 Du er her: Nødder - Netannoncer Nødder -