|
|
Lån  


 
Annonce:



Nøddetærte

Ingredienser:

Mørdej:

200 G. mel
200 G. smør
½ dl sukker

Nødde blanding:

1½ dl. piskefløde
85 g. smør
70 g. honning
70 G. sukker
1 spsk. appelsinsaft
skal af halv usprøjtet appelsin
300 G. blandende nødder

Mørdejen blandes hurtigt sammen og lægges i køleskabet i en halv time.
Rulles ud og lægges i en smurt tærteform.
Staniol "formes" uden om dejen og der kommes ½ cm. ris oven på staniolen.
Derefter bages bunden ved 200 grader i 10-12 minutter.
Til fyldet koges alle ingredienser (-nødder) sammen ved middel varme i 5-10 minutter.
Derefter blandes nødderne i og fyldet fordeles i den forbagte tærtebund.
Tærten bages færdig i ca. 15. minutter ved 160 grader.
Kan serveres lun, men serveres den kold vil den være fast og kunne skæres i pæne stykker.












Information på sider:

N&lig;ringsindhold - Kokosnød - Online opskrifter - Gode råd om nødder - Macadamianød - Delikatesser - Hasselnød - Paranød - Om nødder - Nødder - Mad og drikke -



 Du er her: Nødder - Nødder -  
 
Â