|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Nøddetærte
Ingredienser:

Mørdej:

200 G. mel
200 G. smør
½ dl sukker

Nødde blanding:

1½ dl. piskefløde
85 g. smør
70 g. honning
70 G. sukker
1 spsk. appelsinsaft
skal af halv usprøjtet appelsin
300 G. blandende nødder

Mørdejen blandes hurtigt sammen og lægges i køleskabet i en halv time.
Rulles ud og lægges i en smurt tærteform.
Staniol "formes" uden om dejen og der kommes ½ cm. ris oven på staniolen.
Derefter bages bunden ved 200 grader i 10-12 minutter.
Til fyldet koges alle ingredienser (-nødder) sammen ved middel varme i 5-10 minutter.
Derefter blandes nødderne i og fyldet fordeles i den forbagte tærtebund.
Tærten bages færdig i ca. 15. minutter ved 160 grader.
Kan serveres lun, men serveres den kold vil den være fast og kunne skæres i pæne stykker.









Kategorier på sider:

Småkager med chokolade og nødder Brownies med nødder Nøddeknækker Cashewnødder Gode råd om nødder Mad og drikke Nødder diverse Paranød Paranødder Hasselnødder Banankage med nødder Banankage med Chokolade og Nødder Næringsindhold Online opskrifter Kampagnetilbud Hasselnød Delikatesser Nøddekage med softice Kokosnød Om nødder Ristede mandler Syltede valnødder med brie Nødderoulade Macadamianød Nødder Aeblekage med nødder Nøddepostej Nøddetærte Nem Nøddekage Mandler Marinerede valnødder Valnødder i sirup
 
 
 Du er her: Nødder - Mad og drikke Nødder - - Hvad er Nødder en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.