|
|
Lån  


 
Annonce:


Nøddetærte
Ingredienser:

Mørdej:

200 G. mel
200 G. smør
½ dl sukker

Nødde blanding:

1½ dl. piskefløde
85 g. smør
70 g. honning
70 G. sukker
1 spsk. appelsinsaft
skal af halv usprøjtet appelsin
300 G. blandende nødder

Mørdejen blandes hurtigt sammen og lægges i køleskabet i en halv time.
Rulles ud og lægges i en smurt tærteform.
Staniol "formes" uden om dejen og der kommes ½ cm. ris oven på staniolen.
Derefter bages bunden ved 200 grader i 10-12 minutter.
Til fyldet koges alle ingredienser (-nødder) sammen ved middel varme i 5-10 minutter.
Derefter blandes nødderne i og fyldet fordeles i den forbagte tærtebund.
Tærten bages færdig i ca. 15. minutter ved 160 grader.
Kan serveres lun, men serveres den kold vil den være fast og kunne skæres i pæne stykker.









Kategorier på sider:

Ristede mandler Mad og drikke Ndderoulade Brownies med ndder Gode rd om ndder Online opskrifter Ndder Kampagnetilbud Parand Valndder i sirup Syltede valndder med brie Nddeknkker Hasselndder Kokosnd Nem Nddekage Ndder diverse Mandler Nddepostej Nringsindhold Banankage med ndder Om ndder Aeblekage med ndder Parandder Nddetrte Nddekage med softice Delikatesser Banankage med Chokolade og Ndder Hasselnd Smkager med chokolade og ndder Cashewndder Marinerede valndder Macadamiand


 Du er her: Nødder - Netannoncer Nødder -  
 
Â